سه شنبه 24 شهريور 1405 - Tue 15 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254201
    تاریخ انتشار: 01/مرداد/1400 - 09:52

    تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا/ بایدن: این تازه شروع کار است

    رئیس جمهور آمریکا در پی اعلام تحریم‌های جدید کشورش علیه کوبا گفت، این تحریم‌ها مسئولان سرکوب معترضان را هدف می‌گیرد و این نخستین پاسخ از سوی آمریکا است.

     تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا/ بایدن: این تازه شروع کار است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا ، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در بیانیه‌ای گفت: من صراحتا بازداشت‌های گسترده و محاکمه‌های نمایشی که به شکلی ناعادلانه به دنبال محکوم کردن افرادی که جرات به اعتراض کرده‌اند به زندان با هدف ارعاب و به سکوت کشاندن مردم کوبا با تهدید هستند، محکوم می‌کنم.

    وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنج‌شنبه اعلام کرد ژنرال «آلوارو لوپز می‌یرا» وزیر دفاع کوبا و یگان ویژه نیروهای وزارت کشور را به دلیل «نقض حقوق بشر» در سرکوب اعتراضات در ماه جاری تحریم کرده است.

    این نخستین گام عملی دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، در راستای اعمال فشار بر دولت کوبا و اعلام همبستگی با معترضان به‌شمار می‌رود.

    بایدن خاطر نشان کرد: این فقط شروع کار است – آمریکا به تحریم افراد مسئول در سرکوب مردم کوبا ادامه خواهد داد.

    او همچنین گفت، آمریکا در حال تجدید نظر در سیاستش در قبال انتقال پول است تا "حمایتش از مردم کوبا را به حداکثر برساند".

    او همچنین اظهار کرد، واشنگتن همچنین متعهد به اعمال تغییرات در سفارت آمریکا در هاوانا با هدف ارائه خدمات کنسولی و مشارکت در جامعه مدنی "در ضمن تضمین امنیت دیپلماتهای آمریکایی مشغول به خدمت در کوبا" است.

    او همچنین گفت که آمریکا با شرکای منطقه ای همکاری می کند تا دولت کوبا را با هدف آزاد سازی زندانیان سیاسی و بازیابی دسترسی به اینترنت تحت فشار قرار دهد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما